عصای پیر غذای ترحیم، رسمی که مصیبت شده است زلزله‌ای نسبتا شدید اَردکان در استان فارس را لرزاند (۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آموزش ۷ هزارو ۵۰۰ زوج مشهدی در طرح «باهم» عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها ثبت مالکیت املاک و اراضی الزامی می‌شود | سامانه «ساغر»، روزنه امید برای حل یک چالش ۱۰۰ ساله «سامانه اشارک» برای خدمات بیمه‌ای ناشنوایان راه‌اندازی شد تمدید یک‌هفته‌ای استفاده از اعتبار طرح یسنا تأمین واکسن «پنتاوالان» در شرایط پایدار است یک قرن افتخارآفرینی علمی در مؤسسه سرم‌سازی رازی از کمبود مدرسه در منطقه تبادکان مشهد تا هنرستانی برای سمپادی ها شرط سنی مقرر در قوانین جاری بازنشستگی تغییر نکرده است  | منتفی شدن افزایش سن بازنشستگی در تأمین اجتماعی به ۶۲ سال پایان شگرد مرموز پیرمرد شامی در  مشهد | باند خانوادگی سرقت، متلاشی شد ماهیت اشیای نورانی ناشناس در آسمان شب خراسان رضوی چه بود؟ آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۴ از امروز، یکم اردیبهشت‌ماه پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۳ در حال واریز است (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) بازسازی حادثه زورگیری از زن جوان در بزرگراه بعثت با حضور دستگاه قضایی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرمای تابستان در دل بهار یک دیالوگ جنجالی، یک زبان جدید | ریمیکس محمدرضا گلزار و تاثیرات فرهنگی آن محاسبه شهریه مدارس کودک بر اساس دوره آموزشی از مهر تا خرداد تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ تولد سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم‌شنوا در کشور جزئیات جدید از بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) از هر ۱۰۰۰ تولد ۴ نوزاد با شکاف لب متولد می‌شوند یک کشته و ۸۴ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی پیش‌بینی بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۳ استان طی امروز و فردا (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) چگونه می‌توان موهایی سالم داشت؟ «پنتاوالان» همچنان کمیاب | چشم امید نوزادان ایرانی به دست داروسازان هندی بیش از یک‌سوم جمعیت ایران تا سال ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند
سرخط خبرها

حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد

  • کد خبر: ۳۰۲۲۳۹
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری با تأکید بر اینکه حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست، اظهار کرد: این عزیزان علاوه بر اینکه دچار مشکلات مالی و معیشتی هستند، دچار فقر زمانی و زمان‌فروشی هم هستند؛ به این معنی که بخشی از آن‌ها مجبورند هم‌زمان ۲ تا ۳ شغل برای رساندن درآمد خود به تورم داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر وحید محمودی در نشست معارفه سرپرست صندوق بازنشستگی که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از مدیران این صندوق برگزار شد، گفت: علت‌العلل مشکلات بازنشستگان پایین‌بودن قدرت خرید این عزیزان است که به دلیل تورم در کشور ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه «بازنشستگان جدا از مشکلات معیشتی با پدیده دیگری به نام فقر زمانی و زمان فروشی هم مواجه هستند» اظهار کرد: زمان فروشی یکی از مشکلاتی است که ما به صورت علمی در دانشگاه در کنار فقر درآمدی آن را بررسی کردیم و به این معنی است که افراد شاغل و حتی بازنشستگان مجبورند زمان آزاد و اوقات فراغت خود را به پای ۲ تا ۳ شغل یا حتی بیشتر برای تامین درآمد و رسیدن به تورم قربانی کنند.

محمودی تصریح کرد: تجربه به ما ثابت کرده است که تورم سبب می‌شود افراد به فرض اینکه بتوانند با زمان فروشی هم به تورم برسند، اولین چیزی که از دست می‌دهند اوقات فراغت و سلامتی است.

استاد اقتصاد دانشگاه تهران و سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری ادامه داد: بنابراین مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد؛ تورم خطای دولت‌ها است و اگر مهندسی درستی در سیاست‌های مالی و پولی انجام نشود با وجود کشف واکسن تورم و کنترل آن در بسیاری از کشور‌های جهان، این تورم افسارگسیخته کماکان ادامه خواهد داشت.

محمودی با بیان اینکه «تلاش می‌کنیم صدای بازنشستگان باشیم و آنچه در توان داریم برای حل مشکلات موجود به کار بگیریم» گفت: اصلاح ساختار بنگاه‌های اقتصادی و برنامه‌های مهم دیگری پیش روی ما قرار دارد که باید با همراهی همگان از جمله بازنشستگان عزیز این مسیر با قدرت طی شود.

وی با بیان اینکه «تجربه‌های مختلفی در حوزه بنگاه داری در حوزه‌های پتروشیمی، مالی و سایر حوزه‌های اقتصادی داشته‌ام» ابراز امیدواری کرد که با استفاده از دانش و تجربه‌های موجود بتوان مشکلات را کم کرد و رضایت نسبی بازنشستگان را فراهم آورد.

محمودی در پایان، از تلاش‌ها و اقدامات مهدی مسکنی، مدیرعامل سابق این صندوق، قدردانی کرد.

 مشاهده اخبار بازنشستگان در اینستاگرام

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->