از ابتدای سال ۳ گوزن زرد در پارک ملی کرخه متولد شدند هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر " زولپیدم" افزایش ۳ برابری موارد مثبت کووید- ۱۹ درمشهد رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در طرقبه و شاندیز روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟ گلایه والدین از تداخل ساعت کاری ادارات و مهدکودک‌ها | تکلیف کودکستان‌ها با مصوبه جدید دولت چیست؟ افزایش حقوق سرایداران مدارس واریز خواهد شد اختلاف مرگ‌بار بر سر آبیاری مزارع روستای «کنه‌بیست» در حوالی مشهد حل‌وفصل اختلافات خانوادگی در شورا‌های حل اختلاف مشهد | بازگشت آسایش از مسیر سازش شیوع ۱۱ درصدی آسم در بین کودکان و نوجوانان وزارت بهداشت: نرخ تولد در کشور، ۷ درصد کاهش یافت ارائه خدمات درمانی ۲۴ساعته و رایگان هلال‌احمر در ۶۰ هتل مکه مکرمه قطعی برق و هرج‌ومرج در خیابان‌ها | چه کسی مسئول مدیریت و ایمنی تقاطع‌هاست؟ ۲۵ اردیبهشت، روز ملی مرتع و مرتع‌داری شد وزیر کار: احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ صادر می‌شود جدایی بحرین؛ استقلال یا واگذاری؟ ۲ کارگاه تولید فراورده‌های دارویی گیاهی غیرمجاز در مشهد شناسایی و پلمب شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد

  • کد خبر: ۳۰۲۲۳۹
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری با تأکید بر اینکه حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست، اظهار کرد: این عزیزان علاوه بر اینکه دچار مشکلات مالی و معیشتی هستند، دچار فقر زمانی و زمان‌فروشی هم هستند؛ به این معنی که بخشی از آن‌ها مجبورند هم‌زمان ۲ تا ۳ شغل برای رساندن درآمد خود به تورم داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر وحید محمودی در نشست معارفه سرپرست صندوق بازنشستگی که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از مدیران این صندوق برگزار شد، گفت: علت‌العلل مشکلات بازنشستگان پایین‌بودن قدرت خرید این عزیزان است که به دلیل تورم در کشور ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه «بازنشستگان جدا از مشکلات معیشتی با پدیده دیگری به نام فقر زمانی و زمان فروشی هم مواجه هستند» اظهار کرد: زمان فروشی یکی از مشکلاتی است که ما به صورت علمی در دانشگاه در کنار فقر درآمدی آن را بررسی کردیم و به این معنی است که افراد شاغل و حتی بازنشستگان مجبورند زمان آزاد و اوقات فراغت خود را به پای ۲ تا ۳ شغل یا حتی بیشتر برای تامین درآمد و رسیدن به تورم قربانی کنند.

محمودی تصریح کرد: تجربه به ما ثابت کرده است که تورم سبب می‌شود افراد به فرض اینکه بتوانند با زمان فروشی هم به تورم برسند، اولین چیزی که از دست می‌دهند اوقات فراغت و سلامتی است.

استاد اقتصاد دانشگاه تهران و سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری ادامه داد: بنابراین مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد؛ تورم خطای دولت‌ها است و اگر مهندسی درستی در سیاست‌های مالی و پولی انجام نشود با وجود کشف واکسن تورم و کنترل آن در بسیاری از کشور‌های جهان، این تورم افسارگسیخته کماکان ادامه خواهد داشت.

محمودی با بیان اینکه «تلاش می‌کنیم صدای بازنشستگان باشیم و آنچه در توان داریم برای حل مشکلات موجود به کار بگیریم» گفت: اصلاح ساختار بنگاه‌های اقتصادی و برنامه‌های مهم دیگری پیش روی ما قرار دارد که باید با همراهی همگان از جمله بازنشستگان عزیز این مسیر با قدرت طی شود.

وی با بیان اینکه «تجربه‌های مختلفی در حوزه بنگاه داری در حوزه‌های پتروشیمی، مالی و سایر حوزه‌های اقتصادی داشته‌ام» ابراز امیدواری کرد که با استفاده از دانش و تجربه‌های موجود بتوان مشکلات را کم کرد و رضایت نسبی بازنشستگان را فراهم آورد.

محمودی در پایان، از تلاش‌ها و اقدامات مهدی مسکنی، مدیرعامل سابق این صندوق، قدردانی کرد.

 مشاهده اخبار بازنشستگان در اینستاگرام

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->